Πολιτική αντιμετώπισης Covid-19

 

Η Clean Attika, πλήρως προσαρμοσμένη στις έκτακτες συνθήκες της πανδημίας που ζούμε τον τελευταίο καιρό, έχει λάβει τα απαραίτητα μέτρα προστασίας του προσωπικού και των πελατών της, σύμφωνα πάντα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.

 

Όλα τα στελέχη της εταιρείας καθώς και οι επόπτες μας, παρακολούθησαν εκπαιδευτικό σεμινάριο με τίτλο:

«Πιστοποιημένη εκπαίδευση στις διαδικασίες καθαρισμού, απολύμανσης και αποστείρωσης επιφανειών, χώρων και αντικειμένων σύμφωνα και με τα υγειονομικά πρωτόκολλα για SARS-CoV-2»,

που πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του ΚΕΚ Τεχνικές Σχολές Επιμελητηρίου Ηρακλείου και έλαβαν επιτυχώς πιστοποίηση από το ΕΛΜΕΠΑ (Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο).

 

Έχοντας πλήρη γνώση για τις τακτικές πρόληψης και αντιμετώπισης της πανδημίας, τα παρακάτω μέτρα υιοθετήθηκαν από όλο το προσωπικό της Clean Attika:

  • Όλο το προσωπικό είναι εξοπλισμένο με όλα τα απαραίτητα Μέσα Ατομικής Προστασίας (γάντια, μάσκα, αντισηπτικά).
  • Όλο το προσωπικό υπόκειται σε Ανέπαφη Θερμομέτρηση κάθε πρωί, πριν την έναρξη των εργασιών.
  • Όλο το προσωπικό έχει λάβει οδηγίες για τον καλύτερο τρόπο χρήσης απολυμαντικών ουσιών, για την βέλτιστη εφαρμογή τους σε όλους τους χώρους που εργάζονται.

 

Σε περίπτωση προσβολής εργαζομένου μας με Covid-19:

  • Ο εργαζόμενος εισέρχεται άμεσα σε καραντίνα για 14 ημέρες και αντικαθίσταται με προσωπικό που δεν είχε προηγουμένως επαφή μαζί του.
  • Γίνεται ενημέρωση όλων των ατόμων που μπορεί να έχουν επηρεαστεί από το κρούσμα καθώς και των αρμόδιων φορέων.
  • Απολυμαίνονται οι χώροι που έλαβε χώρα το κρούσμα, συμπεριλαμβανομένης της εταιρείας μας.
  • Όσοι υπάλληλοι προσβλήθηκαν από τον ιό, υποβάλλονται σε test ξανά ώστε να είμαστε σίγουροι πως είναι έτοιμοι να επιστρέψουν στον χώρο εργασίας τους.