Υπηρεσίες


ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ
Η CLEAN ATTIKA διαθέτει ολοκληρωμένα προγράμματα συντήρησης και καθαρισμού κτιρίων από εξειδικευμένα συνεργεία καθαρισμού. Οι επικεφαλής των συνεργείων καθαρισμού είναι κοντά σας από την αρχική εκτίμηση, μέχρι το πέρας όλων των εργασιών και την παράδοση του χώρου σε εσάς. Παρακολουθούν όλες τις εργασίες, για την αποφυγή κάθε προβλήματος και φροντίζουν για τη σωστή και χωρίς φθορές ολοκλήρωση του γενικού καθαρισμού.

Οι τεχνικοί και τα συνεργεία καθαρισμού μας είναι στη διάθεσή σας οποιαδήποτε ώρα και μέρα εσείς το επιθυμείτε, προκειμένου να σας εξασφαλίσουν το επιθυμητό αποτέλεσμα, με ασφαλείς οικονομικές λύσεις και υψηλή ποιότητα.

Επιλέξτε παρακάτω το είδος καθαρισμού που σας ενδιαφέρει:

1. ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ​Το συνεργείο καθαρισμού θα καθαρίσει το σπίτι έτσι, ώστε να μπορείτε να μετακομίσετε αμέσως μετά τον καθαρισμό. Θα γίνουν, Γενικά, όλοι οι χώροι του σπιτιού. 

Εμπιστευτείτε τον καθαρισμό της οικίας σας στην CLEAN ATTIKA. Με σεβασμό και υπευθυνότητα, αναλαμβάνουμε τον αρχικό και γενικό καθαρισμό των εσωτερικών και εξωτερικών χώρων της οικίας σας και σας υποσχόμαστε να σας την παραδώσουμε πεντακάθαρη και υγιεινή.

2. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ

Το συνεργείο καθαρισμού θα καθαρίσει το χώρο, έτσι ώστε να μπορείτε να τον χρησιμοποιήσετε αμέσως μετά τον καθαρισμό. Θα γίνουνμπαλκόνια -  βεράντες, κάγκελα, τζάμια - αλουμίνια - παντζούρια, όλοι οι εσωτερικοί χώροι, κουζίνες, ντουλάπια εσωτερικά, πάγκοι, μπάνιαείδη υγιεινής. Παράλληλα, αναλαμβάνουμε την τακτική συντήρηση του χώρου σας, ανάλογα με τις ανάγκες και τις υποδομές των εγκαταστάσεων. Ο καθαρισμός κτιρίων, σε συνδυασμό με την τακτική συντήρηση, αποτελούν παράγοντες που συντελούν στην ορθή λειτουργία μιας επιχείρησης και στην αναπτυξιακή πορεία της. Η CLEAN ATTIKA, πιστοποιημένη κατά ISO, καθώς και με την πολύχρονη εμπειρία της στον τομέα του καθαρισμού, είναι σε θέση να αναλάβει τη συντήρηση των εγκαταστάσεών σας.

Ζητήστε μας να έρθουμε να δούμε το χώρο της επιχείρησής σας και να σας προτείνουμε μόνιμες λύσεις, δίνοντας στη συνέχεια την προσφορά μας για τη συντήρηση και τον καθαρισμό του κτιρίου, χωρίς οικονομική επιβάρυνση από εσάς.
Ενδεικτικοί επαγγελματικοί χώροι, των οποίων αναλαμβάνουμε τόσο το γενικό όσο και τον τακτικό καθαρισμό, είναι οι εξής:
Γραφεία (ιδιωτικού & δημοσίου), αλυσίδες καταστημάτων, βιομηχανικοί χώροι, ιατρεία, μουσεία, θέατρα, στάδια - γήπεδα, σχολεία - εκπαιδευτήρια,  τράπεζες, ξενοδοχεία, κινηματογράφοι, καταστήματα, δημόσιοι οργανισμοί, εμπορικά κέντρα, super market κ.τ.λ.


3. ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟΙ ΧΩΡΟΙ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ


Το συνεργείο θα καθαρίσει τους κοινόχρηστους χώρους της πολυκατοικίας, στους οποίους περιλαμβάνονται: το κλιμακοστάσιο, οι σκάλες, η ταράτσα, το ασανσέρ, οι κουπαστές, τα τζάμια εσωτερικά και εξωτερικά και η πυλωτή.
image-138649-katharismos-polikatikion.jpg?1423481873513

4. ΧΑΛΙΑ - ΜΟΚΕΤΕΣΗ CLEAN ATTIKA  αναλαμβάνει τον επιτόπιο καθαρισμό χαλιών κάθε είδους (μοκέτες, χειροποίητα, ολόμαλλα), σε ιδιωτικούς ή επαγγελματικούς χώρους. Η μακροχρόνια εμπειρία μας και η χρήση των πιο εξελιγμένων επαγγελματικών  απορρυπαντικών καθαρισμού όλων των ειδών χαλιών  επιτυγχάνουν την απόλυτη καθαριότητα και υγιεινή χωρίς φθορές, ακόμη και στις πιο δύσκολες περιπτώσεις. Η μοκέτα θα πλυθεί με τη χρήση περιστροφικής μηχανής και extraction (απορροφητική μηχανή) και με ειδικό καθαριστικό απορρυπαντικό χαμηλού αφρισμού.
Προσφέρουμε καθαρισμό σε βάθος από δύσκολους λεκέδες, σε όλα τα είδη χαλιών. Μετά τον καθαρισμό θα δείτε τα χρώματα να ζωντανεύουν.

Τα προϊόντα που χρησιμοποιούνται είναι υποαλλεργικά και φιλικά για τον άνθρωπο και το περιβάλλον.


5.  ΕΙΔΙΚΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙΗ CLEAN ATTIKA εξειδικεύεται στον ειδικό καθαρισμό υαλοπινάκων και γυάλινων επιφανειών, ακόμη και σε περιπτώσεις με δύσκολη πρόσβαση, αφού διαθέτει ανυψωτικά μηχανήματα (κινητές σκαλωσιές, κρεμαστές πλατφόρμες, γερανούς εδάφους) και επαγγελματίες τεχνικούς καθαρισμού υαλοπινάκων. Χρησιμοποιούμε τα καταλληλότερα αφαλατικά υγρά καθαρισμού γυάλινων επιφανειών και εξασφαλίζουμε άψογη καθαριότητα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Ακόμη, αναλαμβάνουμε και τον τακτικό καθαρισμό των υαλοπινάκων σας, στα χρονικά διαστήματα που εσείς επιθυμείτε, ώστε να εξασφαλίζετε την άριστη εικόνα των κτιρίων σας, χωρίς προβλήματα.

​ Επίσης, η CLEAN ATTIKA αναλαμβάνει καθαρισμό σαλονιών σε ιδιωτικούς και επαγγελματικούς χώρους, καθώς και γυάλισμα δαπέδων. Οι εξειδικευμένοι καθαρισμοί που προσφέρουμε είναι οι εξής:
 • Καθαρισμός υαλοπινάκων.
 • Καθαρισμός προσόψεων κτιρίων.
 • Καθαρισμός από graffiti.
 • Γυάλισμα μαρμάρων.
 • Κρυσταλλοποίηση μαρμάρων.
 • Καθαρισμός κυλιόμενων σκαλών.
 • Αδιαβροχοποίηση μαρμάρων.
 • Παρκετάρισμα δαπέδων.
 • Καθαρισμός μοκέτας και σαλονιών.
 • Αποκατάσταση από φωτιά.
image-138632-divider.png?1423474249114
ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ
Η CLEAN ATTIKA αναλαμβάνει απολυμάνσεις κάθε είδους σε επαγγελματικούς και ιδιωτικούς χώρους. Η χρήση σύγχρονων μεθόδων και φαρμάκων εξασφαλίζει τη ριζική καταπολέμηση των παρασίτων πάντα με τον πλέον ασφαλή τρόπο για τη δημόσια υγεία, αλλά και σύμφωνα με τις κρατικές προδιαγραφές νομιμότητας. Διαθέτει εξειδικευμένους επαγγελματίες (απολυμαντές, γεωπόνους κ.τ.λ.) με γνώση, πείρα και κατάρτιση στον τομέα τους, οι οποίοι αναλαμβάνουν και φέρουν σε πέρας κάθε είδους απολύμανση (κατσαριδοκτονίες, απεντομώσεις, μυοκτονίες), με εξαιρετικά αποτελέσματα. Επιλέξτε παρακάτω το είδος απολύμανσης που σας ενδιαφέρει:

image-138651-apentomosi.png?1423485987683
1. ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ
Η εταιρία μας αναλαμβάνει την αποτελεσματική απεντόμωση κατσαρίδων, κουνουπιών, μυρμηγκιών και άλλων εντόμων. Για το σχεδιασμό ενός ολοκληρωμένου προγράμματος απεντόμωσης, απαιτείται επιθεώρηση και εντοπισμός των πιθανών εστιών ανάπτυξης, παρακολούθηση και ταυτοποίηση των εντόμων και επιλογή της κατάλληλης μεθόδου απεντόμωσης. Οι κυριότερες μέθοδοι είναι ο υπολειμματικός ψεκασμός, ο νεφελοψεκασμός, η εφαρμογή gel, η χρήση φερομονικών παγίδων σύλληψης για έρποντα έντομα και εντομοπαγίδων για ιπτάμενα έντομα.
2. ΜΥΟΚΤΟΝΙΕΣ
Οι αρουραίοι και τα ποντίκια είναι ένα συνεχώς αυξανόμενο πρόβλημα σε παγκόσμια κλίμακα, καθώς εκτός από τις υλικές ζημιές που προκαλούν (φαγωμένα υφάσματα, ξύλα, τρόφιμα, καλώδια κ.ά.),  μεταδίδουν ασθένειες, οι οποίες είναι θανατηφόρες για τον άνθρωπο. Μεταφέρουν, επίσης,  οργανισμούς που μπορούν να βλάψουν την υγεία του ανθρώπου, όπως το βακτήριο της σαλμονέλας, ιούς και παράσιτα.

Η CLEAN ATTIKA αναλαμβάνει μυοκτονίες για ποντίκια και αρουραίους, οι οποίες πραγματοποιούνται με:
 • Αποκλεισμό της εισόδου τους
 • Τρωκτικοκτόνα, τα οποία προφυλάσσονται σε δολωματικούς σταθμούς
 • Παγίδες σύλληψης κ.ά.
image-138632-divider.png?1423474249114
ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ - ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ - ΜΕΡΕΜΕΤΙΑ 
Η CLEAN ATTIKA  διαθέτει εξειδικευμένα συνεργεία ελαιοχρωματισμού κτιρίων, για τη βαφή κάθε είδους εσωτερικών και εξωτερικών χώρων.
Αναλαμβάνει κάθε εργασία ελαιοχρωματισμού σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, προσόψεις κτιρίων, πολυκατοικίες, ξενοδοχεία, καταστήματα, γραφεία, χώρους ψυχαγωγίας, εκθεσιακά περίπτερα, διαμερίσματα και μονοκατοικίες. Όλα τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι αποδεδειγμένα εξαιρετικής ποιότητας και αντοχής.
Επίσης, η εταιρεία μας είναι άρτια εξοπλισμένη με τεχνικό προσωπικό και μηχανήματα, ώστε να μπορεί να αναλάβει εργασίες που σχετίζονται με ανακατασκευές κτιρίων. Αναλαμβάνουμε: γκρεμίσματα, χτισίματα, χωρίσματα, σοβατίσματα, ελαιοχρωματισμούς, γυψοσανίδες, υδραυλικά, ηλεκτρολογικά, ξυλουργικά, σιδηροκατασκευές, τοποθετήσεις πλακιδίων, μονώσεις κ.τ.λ.
image-138632-divider.png?1423474249114
ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ
Η CLEAN ATTIKA αναλαμβάνει:

 1. Απόφραξη λεκάνης, όπου επεμβαίνουμε και κάνουμε την απόφραξη χωρίς να βγάλουμε τη λεκάνη, για να βγάλουμε το αντικείμενο που τυχόν έχει πέσει.
 2. Απόφραξη σιφωνιών δαπέδων.
 3. Αποφράξεις νεροχυτών κουζίνας.
 4. Αποφράξεις μπανιέρας.
 5. Αποφράξεις νιπτήρων μπάνιου.
H ιδανικότερη λύση για σας είναι να μας αναθέσετε τη μηνιαία συντήρηση του δικτύου αποχέτευσης, ώστε να μην ασχοληθείτε ξανά με αυτό.
image-138632-divider.png?1423474249114
ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
Η CLEAN ATTIKA προμηθεύεται τα προϊόντα καθαρισμού από την εταιρία Johnson Diversey, εξασφαλίζοντας το καλύτερο αποτέλεσμα καθαρισμού. Τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι αναγνωρισμένα από τον ΕΛΟΤ κατά το διεθνές πρότυπο ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 9001 και ISO 14001. Επίσης, διαθέτουν δελτία δεδομένων ασφαλείας, σύμφωνα με την οδηγία 91/ 155 ΕΟΚ 2001 / 5β Ε.Κ. Τα προϊόντα και εργαλεία της εταιρείας μας είναι ασφαλή για το περιβάλλον και τον άνθρωπο. Έχοντας απ’ την αρχή σαν στόχο την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών, η CLEAN ATTIKA έχει σήμερα στη διάθεσή της ολοκληρωμένη σειρά μηχανημάτων καθαρισμού των πρωτοπόρων εταιρειών σε προϊόντα, μηχανήματα  και εργαλεία καθαρισμού και συγκεκριμένα της Γερμανικής ΚÄRCHER, της Ιταλικής PETACO, της ελβετικής TASKI και της Δανέζικης NILFISK, που ανταποκρίνονται τόσο στις υψηλές προσδοκίες των πελατών, όσο και στις ολοένα και αυξανόμενες ανάγκες του επαγγελματικού καθαρισμού.

image-default.jpg
ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ
 • Ουδέτερο καθαριστικό δαπέδων.
 • Ουδέτερο καθαριστικό επιφανειών.
 • Απολυμαντικό υγρό καθαρισμού.
 • Υγρό καθαρισμού τζαμιών.
 • Καθαριστικό χώρων υγιεινής, υγρό αφαλατικό.
 • Υγρό καθαρισμού χαλιών - μοκετών χαμηλού αφρισμού.
 • Αφαιρετικό παρκετίνης.
 • Επίστρωση παρκετίνης.
 • Υγρό κρυσταλλοποίησης
ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗΣ:
Τα φάρμακα και τα προϊόντα που χρησιμοποιούμε για εργασίες απολύμανσης είναι εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων.  Είναι αποτελεσματικά στην καταπολέμηση των εντόμων και των τρωκτικών, υγειονομικής σημασίας, με υψηλό βαθμό ασφάλειας για τον άνθρωπο, εφόσον εφαρμόζονται σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσης. Για το λόγο αυτό, μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε κατοικημένους χώρο
ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
 • Περιστροφικές και γυαλιστικές μηχανές.
 • Βιομηχανικές και επαγγελματικές απορροφητικές σκούπες.
 • Σάρωθρα.
 • Επικαθήμενα μηχανήματα κοπής και σάρωσης.
 • Εξοπλισμός για εργασίες σε ύψος.
 • Μηχανήματα φροντίδας μοκετών.
 • Ατμοκαθαριστές.
 • Μηχανήματα συντήρησης δαπέδων.
 • Μηχανήματα πλύσης - στέγνωσης.
 • Απορροφητήρες σκόνης και υγρών.
 • Σετ καθαρισμού με καρότσια καθαριότητας ορόφων.
 • Τροχήλατα σετ σφουγγαρίσματος.
 • Τροχήλατα καρότσια μεταφοράς απορριμμάτων κ.ά.
 • Μηχανές πλύσεως υφασμάτινων επιφανειών.
 • Πιεστικά πλυστικά μηχανήματα.
Όλα τα μηχανήματα είναι σύγχρονα και διαθέτουν πιστοποιητικά ποιότητας