Ψάχνετε συνεργείο καθαρισμού στον Ασπρόπυργο, στο Βιομηχανικό Πάρκο Σχιστού ή Άνω Λιοσίων ; Αν ναι, τότε το πιθανότερο είναι ότι θέλετε να καλύψετε τις ανάγκες καθαριότητας κάποιας εταιρείας, κάποιου εργοστάσιου ή βιομηχανικού χώρου μιας και υπάρχουν πολλά στην περιοχή και γενικά στην περιοχή της Δυτικής Αττικής.

Καλό είναι όμως να μην αφήσετε στην τύχη την επιλογή σας ούτε να διαλέξετε κάποιο συνεργείο καθαρισμού στον Ασπρόπυργο απλά και μόνο επειδή εδρεύει στην περιοχή. Ο καθαρισμός βιομηχανικών εγκαταστάσεων έχει τα δικά του …μυστικά και πρέπει να γίνεται από σοβαρούς επαγγελματίες για την ασφάλεια όλων.

Ακολουθήστε λοιπόν τα χρήσιμα tips που ακολουθούν και εξασφαλίστε την καλύτερη επιλογή για την επένδυσή σας.

 

Λίγα λόγια για την Βιομηχανική Περιοχή Ασπροπύργου airplane photo of aspropyrgos region

Πρόκειται για την περιοχή που βρίσκεται στα δυτικά προάστια της Αθήνας και έχει εξελιχθεί σε ένα από τα σημαντικότερα βιομηχανικά κέντρα της χώρας. Συγκεντρώνει διάφορες επιχειρήσεις, εργοστάσια και βιομηχανικές μονάδες καλύπτοντας μια ευρεία γκάμα κλάδων όπως η χημική βιομηχανία, η κατασκευή, η ενέργεια, τα logistics.

Τα τελευταία μάλιστα είκοσι χρόνια το νοτιοανατολικό της κομμάτι έχει προσελκύσει νέες επιχειρήσεις δίνοντας μεγαλύτερη ώθηση στην ανάπτυξη της περιοχής. Η βιομηχανική Περιοχή του Ασπροπύργου από την οποία περνά ο μεγάλος οδικός άξονας της Αττικής οδού και διαθέτει επίσης και δικό της λιμάνι συνεχίζει να προσελκύει το ελληνικό και ξένο επιχειρείν και παίζει κεντρικό ρόλο στην επιχειρηματικότητα και τη βιομηχανική δραστηριότητα της περιοχής.

Λίγα λόγια για το Βιομηχανικό Πάρκο Σχιστού air photo of VI.PA.S

Λίγα χιλιόμετρα μακριά, στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά, βρίσκεται το Βιομηχανικό Πάρκο Σχιστού γνωστό και ως “ΒΙ.ΠΑ.Σ.”. Μια ειδικά σχεδιασμένη από το κράτος για τη στέγαση και την ανάπτυξη βιομηχανικών επιχειρήσεων που ωφελούνται λόγω θέσης και από την μικρή απόσταση με το μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας, το λιμάνι του Πειραιά.

Στο Πάρκο Σχιστού, βρίσκονται εγκατεστημένες ούτε λίγο ούτε πολύ 82 παραγωγικές μονάδες υψηλής τεχνολογίας σε διάφορους τομείς ενώ απασχολούνται περισσότερα από 2.500 άτομα σήμερα. Ιδιαίτερη έμφαση έχει δωθεί στην καθαριότητα των δημοσίων χώρων, την ανακύκλωση και τη σήμανση του οδικού δικτύου κάνοντας το ΒΙ.ΠΑ. Σχιστού ένα σύγχρονο επιχειρηματικό Πάρκο πρότυπο για όλη την χώρα.

Λίγα λόγια για το Βιομηχανικό Πάρκο Άνω Λιοσίωair photo of Viotechniko Parko Ano liosia

To Επιχειρησιακό Πάρκο Άνω Λιοσίων έχει έκταση 380 στρέμματα. Βρίσκεται Ν.Α. των Άνω Λιοσίων μεταξύ γηπέδου πάλης, προαστιακού σιδηροδρόμου, ΟΔΔΥ και κοιμητηρίου Άνω Λιοσίων.

Φιλοξενεί περισσότερες από 115 επιχειρήσεις από τους κλάδους της Μεταποίησης, του Εμπορίου και των Logistics, με σύνολο κύκλου εργασιών της τάξης των 500.000.000 ευρώ οι οποίες απασχολούν στο σύνολό τους περίπου 1.600 άτομα. Είναι υπό την εποπτεία του Υπουργείου Ανάπτυξης από το οποίο και χρηματοδοτήθηκε.

Ψάχνετε Συνεργείο Καθαρισμού στον Ασπρόπυργο; 3+1 Χρήσιμα Tips

Αν λοιπόν ψάχνετε συνεργείο καθαρισμού στον Ασπρόπυργο για την επιχείρησή σας ή είστε ιδιοκτήτης κάποιας επιχείρησης εντός του Βιομηχανικού Πάρκου Σχιστού ή Άνω Λιοσίων, τότε αξίζει να αφιερώσετε λίγο χρόνο παραπάνω για να επιλέξετε έναν σοβαρό επαγγελματία.

Εμείς σας δίνουμε τα ακόλουθα πρακτικά tips για να διευκολύνουμε την αναζήτησή σας.

1. Έρευνα

Κάντε μια προσεκτική έρευνα πρώτα και εστιάστε σε εταιρείες καθαρισμού που αφενός προσφέρουν υπηρεσίες καθαρισμού βιομηχανικών μονάδων και γραφείων και αφετέρου εξυπηρετούν την περιοχή σας.

Αξιολογήστε “το βιογραφικό τους” και τις παρεχόμενες υπηρεσίες και κυρίως τις κριτικές πελατών για τον βαθμό ικανοποίησης. Ζητήστε συστάσεις από επιχειρήσεις παρόμοιες με την δική σας που είναι ήδη πελάτες.

2. Άδειες και Πιστοποιήσεις

Βεβαιωθείτε ότι το συνεργείο καθαρισμού που θα επιλέξετε διαθέτει από πριν όλες τις απαραίτητες άδειες και πιστοποιήσεις.

Επίσης, ζητήστε να ελέγξετε τις πολιτικές ασφαλείας και εργασίας που έχει και βεβαιωθείτε ότι είναι συμβατές με αυτές της δικής σας επιχείρησης.

3. Επικοινωνία

Επικοινωνήστε τις ιδιαίτερες ανάγκες του χώρου σας με τον υπεύθυνο της εταιρείας καθαρισμού στον Ασπρόπυργο ή στο Σχιστό ή οπουδήποτε και αν βρίσκεται στην Αθήνα.

Κλείστε ένα ραντεβού από κοντά και συζητήστε με λεπτομέρεια τις ιδιαιτερότητες της επιχείρησης σας χώρου και τυχόν προδιαγραφές που πρέπει να τηρούνται κατά τον καθαρισμό του βιομηχανικών εγκαταστάσεων και των γραφείων σας. Ζητήστε προσφορά από δύο τουλάχιστον εταιρείες καθαρισμού για να μπορέσετε να κρίνετε τον ανταγωνισμό και να επιλέξετε την πλέον συμφέρουσα για εσάς λύση.

4. Σύμβαση

Φροντίστε να συμπεριλάβετε στην σύμβαση όλες τις απαραίτητες λεπτομέρειες των υπηρεσιών, των χρονοδιαγραμμάτων και του κόστους.

Βεβαιωθείτε ότι όλες οι συμφωνηθείσες πτυχές είναι σαφείς και κατανοητές και από τα δύο μέρη. Έτσι θα γλιτώσετε χρόνο και χρήμα αν κάτι πάει στραβά κατά την συνεργασία. Συμβαίνει καμιά φορά και στις καλύτερες οικογένειες.

Συνεργείο Καθαρισμού στον Ασπρόπυργο

Πλέον γνωρίζετε τι να προσέξετε αν ψάχνετε συνεργείο καθαρισμού στον Ασπρόπυργο ή στο Βιομηχανικό Πάρκο Σχιστού.

Περιττό να πούμε ότι εμείς στην Clean Attika πρωτοστατούμε και στον καθαρισμό βιομηχανικών χώρων και γραφείων έχοντας μάλιστα παρουσία και στις τρεις αυτές βιομηχανικές περιοχές.

Εταιρείες-κολοσσοί όπως οι:

• ΜΕΒΓΑΛ

• HB BODY

• Custom Made

• Chemo Hellas

• ΕΡΜΗΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ

• Mg Pack

• Unitrack

• Navibox

• Panolympic

• Atom Group

• ΑΦΟΙ ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ

• ΜΑΡΜΑΡΑ ΝΑΞΟΥ

• Eurosafe

• ΩΜΕΓΑ ΡΥΖΙΑ & ΟΣΠΡΙΑ

μας εμπιστεύονται χρόνια τώρα αναγνωρίζοντας την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών μας. Με εμπειρία που αγγίζει τα 30 χρόνια, και με σεβασμό στον πελάτη προσφέρουμε επαγγελματικές υπηρεσίες τακτικού καθαρισμού γραφείων και βιομηχανικών χώρων υψηλής προστιθέμενης αξίας με πιστοποιημένα προϊόντα και εξειδικευμένο προσωπικό.

Εσείς θα επιλέξετε κάτι λιγότερο από αυτό;

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο!

Εγγραφείτε στο newsletter μας.

Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα και τις προσφορές μας!

Διαβάστε ακόμα

Ζητήστε Προσφορά.

Καλέστε μας στο 210 5051831

ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Είμαστε δίπλα σας σε ό,τι χρειαστείτε.