Επικοινωνήστε μαζί μας.

Συχνές ερωτήσεις.

Γιατί να επιλέξω την εταιρεία σας για τον καθαρισμό του χώρου μου;

Έχουμε 27+ χρόνια εμπειρία σε καθαρισμούς επαγγελματικών και οικιακών χώρων στο λεκανοπέδιο της Αττικής. Η άριστη συνεργασία μας με τους πελάτες μας, οι οποίοι εξυπηρετούνται από εξειδικευμένο και μόνιμο προσωπικό, μας κατατάσσει σε μία από τις καλύτερες εταιρείες στον τομέα αυτό. Μπορείτε να δείτε περισσότερα για την εταιρεία μας εδώ και γιατί ξεχωρίζουμε εδώ.

Έχετε κάποια πιστοποίηση;

Είμαστε ποιστοποιημένη εταιρεία, από την Ευρωπαϊκή Εταιρεία Ελέγχων & Πιστοποιήσεων EUROCERT κατά τα διεθνή πρότυπα συστημάτων:

❖ Διαχείρισης Ποιότητας ISO 9001:2015

❖ Περιβαλλοντικής Διαχείρισης ISO 14001:2015

❖ Υγείας και Ασφάλειας στην Εργασία ISO 45001:2018.

Μπορείτε να δείτε τα πιστοποιητικά εδώ.

Έχετε διαθέσιμες συστάσεις ή κριτικές πελατών σας;

Οι πελάτες μας μπορούν να βεβαιώσουν την ποιότητα των υπηρεσιών μας. Κριτικές των πελατών μας μπορείτε να δείτε εδώ. Συστάσεις εταιρειών μπορείτε να δείτε εδώ και μπορούμε να σας φέρουμε σε επικοινωνία και με άλλους πελάτες μας κατόπιν αιτήματός σας.

Ποιά η διαδικασία για να λάβω μια προσφορά σας;

Για να σας στείλουμε μια προσφορά, επικοινωνήστε μαζί μας, και θα κλείσουμε ένα ραντεβού ώστε να δούμε τον χώρο σας. Έπειτα, αφού εκτιμήσουμε τον χώρο, σας στέλνουμε ηλεκτρονικα την προσφορά μας εντός 2 εργάσιμων ημερών. Δωρεάν.

Μπορείτε να μας δώσετε μια

προσφορά από το τηλέφωνο;

Όλες οι προσφορές μας στέλνονται ηλεκτρονικά. Οι προσφορές για βιολογικούς καθαρισμούς και μόνο, στέλνονται χωρίς να προηγηθεί κάποια εκτίμηση.

Όσον αφορά καθαρισμούς κτιρίων, λόγω του ότι ο κάθε χώρος είναι μοναδικός, θεωρούμε εντελώς αντιεπαγγελματικό να δώσουμε μία τιμή εάν δεν τον έχουμε εκτιμήσει από κοντά. Σας προτείνουμε να μην εμπιστεύεστε κάποιον που “μαντεύει” τον όγκο εργασιών και την λεπτομέρεια που χρειάζεστε.

Πώς υπολογίζετε μια προσφορά;

Αφού εκτιμηθεί ο χώρος σας, η προσφορά μας υπολογίζεται βάσει των ωρών που χρειάζεται η κάθε εργασία που χρειάζεστε. Προστίθενται σε αυτό το κόστος υλικών, κόστος μεταφορικών αν είναι υπολογίσιμο, κόστος παροχής υπηρεσίας, φόρος παροχής υπηρεσιών 22% και τέλος Φ.Π.Α. 24%.

Πώς γίνεται ο ποιοτικός έλεγχος των εργασιών σας;

Η εταιρεία μας βλέπει πολύ σοβαρά την ποιότητα του καθαρισμού που προσφέρουμε. Όλες μας οι εργασίες, τακτικές ή εφάπαξ, ελέγχονται από τους επόπτες μας που έχουν εμπειρία πολλών ετών. Έτσι εξασφαλίζουμε εξαιρετικά αποτελέσματα κάθε φορά.

Πώς επιλέγετε το προσωπικό σας;

Είμαστε πολύ προσεκτικοί στην επιλογή των υπαλλήλων μας. Το σημαντικότερο που αναζητούμε, είναι άτομα έμπειστα, που να μοιράζονται τις αξίες μας. Όλα τα άτομα περνάνε από συνέντευξη, ενημερώνονται για τις διαδικασίες καθαρισμού που ακολουθούμε και τις πρώτες φορές εργάζονται υπό την επίβλεψη επόπτη.

Τι εξοπλισμό χρησιμοποιείτε;

Τα συνεργεία καθαρισμού μας, είναι εξοπλισμένα με όλα τα απαραίτητα εργαλεία και αναλώσιμα καθαρισμού που μπορεί να χρειαστούν σε έναν καθαρισμό, τα οποία καθημερινά πλένονται και απολυμαίνονται. Κατόπιν δική σας αίτησης, μπορούμε να προμηθεύσουμε τον χώρο σας με καινούρια αναλώσιμα μόνο για χρήση στον δικό σας χώρο.

Τι καθαριστικά χρησιμοποιείτε;

Προμηθευόμαστε τα βασικά καθαριστικά μας προϊόντα, κυρίως από την ελληνική εταιρεία ΑLINDA VELCO ΑΒΕΕ, στην οποία έχουμε βρει την ποιότητα του καθαρισμού που επιθυμούμε. Επίσης συγκεκριμένα προϊόντα χρησιμοποιούμε από την Johnson Diversey και διάφορους τοπικούς προμηθευτές.
Για τους βιολογικούς καθαρισμούς χρησιμοποιούμε προϊόντα της Koch Chemie.
Όλα τα καθαριστικά που χρησιμοποιούμε, είναι οικολογικά, εγκεκριμένα και άριστης ποιότητας.

Πότε πληρώνω για τις υπηρεσίες σας;

Η πληρωμή μας γίνεται στο τέλος των εργασιών όταν πραγματοποιούμε εφάπαξ καθαρισμό, είτε στο τέλος κάθε μήνα όταν πραγματοποιούμε τακτικό καθαρισμό.
Αναλόγως τον όγκο των εργασιών, ενίοτε είναι πιθανό να σας ζητήσουμε κάποια προκαταβολή.

Πώς μπορώ να πληρώσω;

Υπάρχει δυνατότητα πληρωμής με μετρητά σε κάποιον από τους υπευθύνους μας, με τραπεζική μεταφορά, είτε στα γραφεία μας, επί της Δημοσθένους 23 στο Ίλιον.

Τι υπηρεσίες δεν προσφέρετε;

Δεν αναλαμβάνουμε καθαρισμούς κατοικούμενων οικιών διότι δεν μπορεί να υπάρξει η απαραίτητη εποπτεία ώστε να φτάσουμε τα υψηλά μας στάνταρ.

Για ό,τι άλλο αφορά τον καθαρισμό κτιρίων, καλέστε μας να σας εξηπυρετήσουμε!