Όταν η εταιρεία καθαρισμού Clean Attika ξεκίνησε τη λειτουργία της το 1995 ήταν μια μικρή οικογενειακή επιχείρηση. Από τότε πέρασαν 29 χρόνια επιτυχημένης πορείας και συνεχούς ανάπτυξης. Με σταθερή προσήλωση στις αρχές και τις αξίες μας. Με εμμονή στη λεπτομέρεια και στη βελτίωση της ποιότητας των υπηρεσιών μας. Με επενδύσεις στον τεχνολογικό εξοπλισμό και το προσωπικό μας.

Για σχεδόν 30 χρόνια η Clean Attika πρωταγωνιστεί στην καθαριότητα επαγγελματικών χώρων. Και με τη δική σας εμπιστοσύνη θα συνεχίζει να το κάνει για πολλά χρόνια ακόμη.

Γιατί … αναπτυσσόμαστε Μαζί!

 

arrows targeting higher to a target

Νέα Διοίκηση – Υψηλότεροι Στόχοι

Το 2020 ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο για την Clean Attika. Η εταιρεία μας ξεκινά μια καινούρια πορεία, πιο δυναμική από ποτέ. Η Διοίκησή της περνά στη δεύτερη γενιά της οικογένειας Μπακούση που με περισσότερη όρεξη και φρέσκιες ιδέες αναλαμβάνει τα ηνία ανεβάζοντας ακόμη ψηλότερα τον πήχη της επιτυχίας.

Με βασική προτεραιότητα την αύξηση της ικανοποίησης των πελατών μας η νέα διοίκηση έθεσε τους εξής στόχους:

• την υιοθέτηση νέων προτύπων καθαριότητας

• τη βελτίωση της επικοινωνίας με τον πελάτη

• την αναβάθμιση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών μας.

a hand using a lens that in the middle has a client symbol

Πελατοκεντρική Προσέγγιση: Το Κλειδί του Στρατηγικού μας Σχεδιασμού

Η βασική φιλοσοφία της δικής μας εταιρείας καθαρισμού υπήρξε πάντα η πελατοκεντρική προσέγγιση. Το ζητούμενο για εμάς ήταν η μέγιστη δυνατή ικανοποίηση του πελάτη – ακόμη και του πιο απαιτητικού.

 

Εξοπλισμός – Τεχνολογία – Προσωπικό: Το τρίπτυχο της Επιτυχίας

Πάνω σε αυτήν την κεντρική ιδέα η νέα διοίκηση αποφάσισε να επενδύσει σε 3 βασικούς άξονες: τον εξοπλισμό, την τεχνολογία και το προσωπικό. Και παρά τις προκλήσεις της τελευταίας τριετίας η εταιρεία καθαρισμού μας πέτυχε να μπει σε έναν κύκλο θετικών αλλαγών μέσα από:

• την ενίσχυση του στόλου μας με 5 νέα οχήματα

• την αντικατάσταση των καθαριστικών και των αναλώσιμων μας με πιο σύγχρονα ανώτερης ποιότητας

• την προμήθεια μηχανημάτων τελευταίας τεχνολογίας

• την σημαντική βελτίωση της ποιότητας καθαρισμού

• την αναβάθμιση των συστημάτων διαχείρισης πελατών και υπαλλήλων

• την εγκατάσταση νέου τηλεφωνικού κέντρου

• την αναβάθμιση της ιστοσελίδας μας για να γίνει πιο ελκυστική και φιλική προς τον χρήστη

• την πρόσληψη 25 νέων ικανών, έμπειρων και δυναμικών υπαλλήλων.

Η μεγαλύτερη έμφαση στην πελατοκεντρική προσέγγιση απέδωσε καρπούς και τα αποτελέσματα από την παροχή υπηρεσιών καθαρισμού κτιρίων φάνηκαν από την πρώτη κιόλας χρονιά εφαρμογής της νέας στρατηγικής της εταιρείας.

Τα Αποτελέσματα της Στρατηγικής Μας Ανάπτυξης

1. Αύξηση Πελατολογίουa magnet attracting clients as  small boxes

Αξιοσημείωτη ήταν η αύξηση του πελατολογίου μας. Ειδικά για την περίοδο 2021-2023 οι πελάτες τακτικού καθαρισμού γραφείων, υπηρεσία στην οποία εξειδικευόμαστε και διαθέτουμε πολύχρονη εμπειρία αυξήθηκαν σημαντικά, αυξάνοντας παράλληλα την κερδοφορία της εταιρείας.

Ενδεικτικά, αναφέρουμε μόνο κάποιες από τις επιχειρήσεις που είναι κορυφαίες στον κλάδο τους και εμπιστεύτηκαν την καθαριότητα των εγκαταστάσεων τους στη δική μας εταιρεία καθαρισμού:

Ξεχωριστής σημασίας για εμάς αποτελεί η συνεργασία με την Cinobo που “ανέστησε” κυριολεκτικά την πρώην κινηματογραφική αίθουσα «Odeon Opera» και για χρόνια πελάτη μας (από το 1995) σε «Cinobo Opera».

 

2. Σταθερή Ικανοποίηση Πελατώνσχέδιο χαρούμενου προσώπου ανάμεσα σε στεναχωρημένα

Η αύξηση του πελατολογίου δεν κόστισε καθόλου στην ποιότητα των υπηρεσιών καθαρισμού επαγγελματικών χώρων. Αντίθετα, διατηρήσαμε την ικανοποίηση των πελατών μας σταθερά σε επίπεδα που ξεπερνούν το 98%.

Λένε πως δεν υπάρχει καλύτερη διαφήμιση από τον ικανοποιημένο πελάτη. Και εμείς στην Clean Attika πιστεύουμε ακράδαντα σε αυτόν τον τρόπο διαφήμισης της εταιρείας μας.

Η ικανοποίηση των πελατών μας και η εμπιστοσύνη που μας δείχνουν στο να προσφέρουμε υπηρεσίες καθαριότητας των επαγγελματικών τους χώρων αποτελεί για εμάς την καλύτερη ανταμοιβή, μας γεμίζει υπερηφάνεια και μας δίνει το κίνητρο να συνεχίσουμε το όραμα μας και να παρέχουμε ακόμα καλύτερες υπηρεσίες καθαρισμού.

3. Συνεργασίες με Κοινές Αξίεςhands in a circle of shared values holding pieces of puzzle

Τι είναι όμως αυτό που μας βοηθά να χτίζουμε συνεργασίες που αντέχουν στον χρόνο και χαρακτηρίζονται από αμοιβαία εμπιστοσύνη; Η σταθερή προσήλωση στις αρχές και τις αξίες μας.

Η ευγένεια, ο σεβασμός στον πελάτη και τον εργαζόμενο, ο αυστηρός επαγγελματισμός, η διαφάνεια και η έμφαση στην ποιότητα όχι μόνο των υπηρεσιών καθαριότητας αλλά και πρωτίστως του προσωπικού, είναι μερικές μόνο από τις αρχές και αξίες που μας χαρακτηρίζουν, παραμένουν αναλλοίωτες στον χρόνο και περνούν από την μία γενιά στην άλλη.

Μένοντας πιστοί στις αξίες αυτές προσελκύουμε πελάτες και συνεργάτες με τους οποίους μοιραζόμαστε τις ίδιες αρχές και έχουμε κοινή επιχειρηματική συμπεριφορά χτίζοντας μακροχρόνιες σχέσεις με αμοιβαία ωφέλεια.

Έτσι βοηθάμε στη δημιουργία ενός υγιούς επιχειρηματικού περιβάλλοντος, με θετική επιρροή στην οικονομία και την κοινωνία μας και με έμφαση στην ποιότητα, την αποτελεσματικότητα και την αριστεία την ώρα που το κυνήγι του εύκολου κέρδους με κάθε τρόπο – θεμιτό ή αθέμιτο – έχει γίνει γύρω μας κανόνας.

Το Όραμα μας – Μια Εταιρεία Καθαρισμού με Ποιότηταvision - mission - quality symbols

Η μέχρι τώρα πετυχημένη πορεία μας, μας δίνει αισιοδοξία για το μέλλον αλλά μεγαλώνει και την ευθύνη μας. Στρατηγικός μας στόχος παραμένει η συνεχής ανάπτυξη της Clean Attika σε όλα τα επίπεδα. Και όραμα μας να έχουμε την ποιοτικότερη εταιρεία καθαρισμού στην Αττική!

Στο πλαίσιο αυτό νιώθουμε την ανάγκη να εκφράσουμε την βαθιά ευγνωμοσύνη μας προς όλους εσάς που έχετε συμβάλει όλα αυτά τα χρόνια στην επιτυχία μας. Πελάτες, συνεργάτες, στελέχη της εταιρείας σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη και την υποστήριξή σας. Μαζί δημιουργούμε την Clean Attika, μια εταιρεία που στηρίζεται σε διαχρονικές αξίες και στην ποιότητα.

a roundtable with people shaking handsΜαζί Χτίζουμε Το Μέλλον!

Η ανάπτυξη δεν είναι απλώς μια γραμμική, οικονομική διαδικασία. Είναι κάτι παραπάνω. Είναι ένας συνεχής διάλογος με την ομάδα, μια διαρκής ανταλλαγή αξιών και μια κοινή δέσμευση για αρμονική συνύπαρξη και πρόοδο.

Στην Clean Attika αναγνωρίζουμε ότι η αληθινή επιτυχία στον χώρο του επαγγελματικού καθαρισμού έρχεται μέσα από την πελατοκεντρική προσέγγιση, την ποιοτική εξυπηρέτηση, την επένδυση στο ανθρώπινο δυναμικό, την συμβολή στην κοινωνία.

Με κάθε υπηρεσία καθαριότητας και με κάθε συνεργασία προχωράμε ένα βήμα πιο κοντά στο όραμα μας. Με τη βοήθεια σας αναπτυσσόμαστε μαζί και χτίζουμε μαζί το μέλλον!

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο!

Εγγραφείτε στο newsletter μας.

Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα και τις προσφορές μας!

Διαβάστε ακόμα

Ζητήστε Προσφορά.

Καλέστε μας στο 210 5051831

ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Είμαστε δίπλα σας σε ό,τι χρειαστείτε.